Terapia prin Radiofrecvență (TR-THERAPY)

Terapia prin Radiofrecvență (TR-THERAPY)

PRINCIPIi DE FUNCŢIONAR

Terapia prin radiofrecvență BTL–6000 transferă curent electromagnetic de înaltă frecvenţă prin toate ţesuturile corpului și creează o bună localizare a efectului termic în ţesut. A fost demonstrat știinţific faptul că produce efecte terapeutice cum ar fi: reducerea instantă a durerii intense, relaxarea mușchiului, reducerea edemului și regenerarea ţesutului.

REZULTATE MEDICALE

RELAXAREA MUSCULARĂ

Terapia prin radiofrecvenţă asupra mușchiului hipertonic produce relaxarea musculară imediată. Efectul de miorelaxare se bazează în principal pe vasodilataţie, care apare imediat în timpul terapiei și este responsabil pentru creșterea aportului de nutrienţi în ţesut.

REGENERAREA ŞI VINDECAREA ŢESUTULUI

Îmbunătăţirea metabolismului ţesutului este un efect secundar natural al terapiei. Aceasta duce la o vindecare mai rapidă a ţesutului afectat și resorbţia rapidă a hematoamelor post-traumatice.

REDUCEREA EDEMULUI

Pereţii arteriolelor sunt lărgiţi și sfincterele precapilare sunt relaxate, permiţând creșterea fluxului de sânge la nivel local. Acest lucru duce la o creștere a procesului limfatic (drenaj) și ulterior, la reducerea edemului.

REDUCEREA DURERII

Efectul principal al terapiei prin radiofrecvență este reducerea durerii, acesta fiind rezultatul relaxării musculare, reducerea edemului, regenerarea și vindecarea ţesutului.

SELECTAREA ŢESUTULUI

Cei 2 aplicatori diferiţi (capacitiv și rezistiv) pentru terapia prin radiofrecvență, oferă un tratament precis și eficient la orice nivel al ţesutului. Aplicatorul capacitiv concentrează terapia în straturi musculare. Aplicatorul rezistiv vizează ţesutul cu impedanţă mare, cum ar fi, inserţii musculare, tendoanele și suprafeţele osoase.

IMPEDANŢĂ DINAMICĂ DE CONTROL

Impedanţa Dinamică de ControlTM reglează automat puterea pe toată durata terapiei prin radiofrecvență. Impedanţa ţesutului este măsurată pe toată durata terapiei. Puterea este modulată pentru a se potrivi exact pe caracteristicile și condiţiile ţesutului tratat. Deoarece energia este controlată și menținută la un nivel optim, ţesutul este uniform încălzit, indiferent de impedanţa sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.