Terapia LASER DE ÎNALTĂ INTENSITATE

Terapia LASER DE ÎNALTĂ INTENSITATE

TERAPIE RAPIDĂ ŞI EFICIENTĂ

  • Tehnologie de ultimă generaţie în terapia cu laser
  • Penetrare mai adâncă
  • Rezultate clinice superioare
  • Siguranţă maximă

TEHNOLOGIE AVANSATĂ

  • Penetrarea adâncă a ţesutului cu o putere de până la 12 W în mod continuu
  • Putere maximă de 50 de ori mai mare decât în LLLT (terapie laser de joasă intensitate)
  • Efect terapeutic optim utilizând lungimi de undă de 810/980 nm sau 1064 nm Mod pulsatil pentru eliminarea rapidă a durerii
  • Terapie puternică și eficientă pentru un spectru larg de indicaţii clinice

Lumina laser în interiorul ţesutului uman

Puterea de emisie este mai mare cu aproximativ 30-50 de ori față de cea a terapiei LLLT, având o adâncime de penetrare aproape nelimitată. Aceasta oferă Laserului de Înaltă Intensitate BTL capacitatea de a stimula și vindeca orice punct dureros din corp. Folosirea luminii laser pulsate cu lungimi de undă de aproape 1000 nm creează o undă fotomecanică în ţesutul subcutanat. Stimularea fotomecanică inhibă senzaţia dureroasă și duce la ameliorarea imediată a durerii.

REZULTATE MEDICAL

BIOSTIMULARE

Biostimularea reprezintă funcţia de a stimula natural creșterea și repararea ţesutului la nivel celular. Lumina laser, datorită caracteristicii sale monocromatice și continue, poate fi ajustată precis și sigur cu foarte mare acurateţe. Lungimile de undă de 810 / 910 nm şi 1064 nm ale luminii laser se caracterizează prin acţiunea de biostimulare cu un efect terapeutic maxim fără a iradia zonele nedorite.

ADÂNCIME MARE DE PENETRARE

Puterea maximă de 12 W permite luminii laser penetrarea în adâncime a ţesutului. Rata optimă de absorbţie și penetrarea în adâncime garantează stimularea eficientă a ţesutului și a receptorilor de durere până la 12 cm adâncime. Terapia cu Laserul de Înaltă Intensitate poate fi ușor direcţionată către orice punct dureros din corp.

REDUCEREA IMEDIATĂ ŞI DE LUNGĂ DURATĂ A DURERII

Folosirea unor lungimi de undă ale luminii laser de aproape 1000 nm cu pulsaţii extrem de scurte îi oferă tehnologiei laser BTL o caracteristică terapeutică complet nouă – capacitatea de a crea o undă mecanică în interiorul ţesutului. Lungimile de undă de 1064 au fost concepute pentru a fi absorbite foarte bine în structurile pe bază de lichid. La contactul cu pielea, lumina laser creează o undă fotomecanică specifică lungimii de undă în ţesutul uman. Stimularea mecanică a terminaţiilor nervoase libere blochează căile dureroase din sistemul nervos și duce la reducerea imediată a durerii.

SPRIJINIREA MICROCIRCULAŢIEI

Această undă mecanică stimulează microcirculaţia locală și sprijină drenajul limfatic al zonei patologice. Combinând biostimularea cu stimularea fotomecanică, terapia BTL cu Laser de Înaltă Intensitate vindecă ţesutul, oferind în același timp o formă de gestionare a durerii puternică și care nu creează dependenţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.