Terapia Shockwawe

Reducere rapida si permanenta a durerii

• O soluție unică și non-invazivă pentru durerile musculoscheletale
• Doar trei până la patru tratamente necesare săptămânal
• O ședință de terapie durează aproximativ 10 minute

Domenii de aplicare

• Ortopedie
• Recuperare fizică
• Medicină sportivă

Mecanism de acțiune

Unda de soc este o unda acustica care transporta energie de inalta intensitate catre punctele dureroase si catre tesuturile musculoscheletale ce prezinta afectiuni subacute, subcronice si cronice. Aceasta energie determina o serie de procese regenerative si reparatorii ale oaselor, tendoanelor si altor tesuturi moi.

Efect analgezic – eliminarea durerii

Scaderea tensiunii musculare – inhibarea spasmelor

Hiperemia este unul dintre principalele efecte ale terapiei cu unde de soc in organism. Aceasta sporeste aportul energetic la nivelul muschilor hipertoni si al structurilor ligamentelor acestora. In plus, aceasta duce la slabirea interactiunilor patologice  intre actina si miozina. Acest lucru determina reducerea semnificativa a tensiunii musculare.

Accelerarea vindecarii

-Cresterea productiei de colagen

-Producerea unei cantitati suficiente de colagen este o conditie necesara pentru procesul de reparare a structurilor musculoscheletale si ligamentelor afectate.

-Metabolism si microcirculatie imbunatatite.

Tehnologia SWT accelereaza indepartarea metabolitilor nociceptivi, creste oxigenarea si alimenteaza tesutul afectat cu o sursa de energie. Aceste efecte duc la inlaturarea histaminei, a acidului lactic si a altor agenti iritanti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.